Connected: Operator Monitor

Mobiele app voor kraanmachinisten

Voor kraanmachinisten is de PALFINGER Operator Monitor app de ideale tool om nóg efficiënter te werken! 

PALFINGER OPERATOR MONITOR - ONTWIKKELD VOOR KRAANMACHINISTEN
 
Checklists zijn een belangrijk onderdeel van de PALFINGER Operator Monitor app. 
De app - beschikbaar voor Android én iOS - ondersteunt kraanmachinisten tijdens dagelijkse werkzaamheden en helpt hen daarbij de kraan eenvoudig, efficiënt en veilig te bedienen.
De checklists in de app geven aan wanneer onderhoud aan de kraan noodzakelijk is inclusief instructies!
Dit maakt het voor kraanmachinisten gemakkelijker om bv. het smeren van de glijblokken of een volledige visuele inspectie in te plannen. De kraanmachinist kan ook aankomende service-intervallen bekijken en de verwachte downtime van tevoren plannen. Professioneel en regelmatig onderhoud verlengen de werkings- en levensduur van de kraan.

De app toont de exacte status en werkradius van de kraan met inachtneming van de actuele afstempelsituatie. Het biedt tevens uitgebreide informatie in de vorm van video's, teksten en afbeeldingen van individuele kraanfuncties. In geval van foutmeldingen ondersteunt de app de kraanmachinist bij het oplossen van problemen, het is niet langer nodig de gebruiksaanwijzing door te bladeren, met de app heeft hij/zij direct toegang tot de foutcodes, om deze vervolgens zo snel mogelijk te corrigeren. Bovendien worden de dichtstbijzijnde servicewerkplaatsen incl. bijbehorende contactgegevens weergegeven.

PALFINGER Mobile is beschikbaar voor alle kraanmodellen in de TEC- en SH-serie.

Lees de brochure voor meer informatie over het downloaden van de app en hoe je toegang kan krijgen als geregistreerd gebruiker.

Connected: Operator Monitor

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht