De nieuwe TEC range

9 nieuwe kranen

STRATEGIE EN EVOLUTIE

Houd onze website en social media in de gaten!

Binnenkort volgt meer informatie over de nieuwe autolaadkranen binnen de TEC range en zullen we de nieuwe product pagina's online zetten.

Lees hieronder alvast in het kort wat je kunt verwachten van deze nieuwe producten!

De TEC-serie autolaadkranen heeft zich de afgelopen jaren bewezen in een breed scala aan uitrustingslijnen van TEC 5 en TEC 7. Deze autolaadkranen zijn inmiddels een gevestigde waarde op de markt geworden. Deze uitrustingslijnen maakten het gemakkelijker om technologische verschillen tussen de modellen te classificeren.

Nu is het tijd om dit succesvolle concept verder uit te werken en het idee van een klantgerichte autolaadkraan nog beter te implementeren. Daarom is het ons doel om in te spelen op de feedback uit de markt en de kraanconfiguratie nog individueler te kunnen ontwerpen.
We vereenvoudigen de bestaande naamgeving van de TEC-serie en passen de logica van de modelrange aan. We zetten in op een one-model-strategie, waarmee we nog beter kunnen inspelen op de behoeftes van onze klanten.
Verder hebben we de TEC-serie opnieuw ontworpen en uitgerust met de nieuwe Paltronic 180 en het superieure LX-6 ventielenblok. Het nieuwe functionele ontwerp onderstreept deze verandering ook visueel.

ELEGANT & FUNCTIONEEL

De geheel nieuwe TEC-range is visueel niet alleen een blikvanger vanwege het karakteristieke P-profiel, maar ook vanwege het onmiskenbare elegante en functionele ontwerp:

  • Nieuwe kleurstelling: de kraanbasis en kraankolom zijn in een stijlvolle donkergrijze tint, terwijl de hoofdarm, de knikgiek en de fly-jib in het aantrekkelijke PALFINGER-rood zijn of qua kleur kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant.
  • Aangepaste logoweergave & kraanbenaming: Er word een verhoogd, hoogwaardig PALFINGER-logo-embleem met geïntegreerde nieuwe kraanbenaming in grijstint passend bij de basis op de hoofdmast gebruikt. Alle andere logo's worden in een neutraal witte kleur gehouden.
  • Betere zichtbaarheid: Reflecterende designelementen worden op de steunpootcilinders geplaatst.

Video Teaser:

De nieuwe TEC range

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht