PCC Rupskranen

Nieuw op de site

Dé oplossing voor speciale uitdagingen!

De PALFINGER-rupskraan is een alleskunner voor een groot scala aan verschillende toepassingsgebieden. Het bijzondere aan de rupskraan is aan de ene kant zijn uitzonderlijke offroad-mogelijkheid: het rupsonderstel, de krachtige aandrijving en de hoge bodemvrijheid maken gebruik op moeilijk terrein mogelijk. 

Aan de andere kant maakt de rupskraan indruk met zijn compacte afmetingen en de mogelijkheid tot werken in beperkte ruimtes. Dit vergemakkelijkt werken in stedelijke gebieden of in industriële omgevingen zoals bijvoorbeeld fabriekshallen.

Enkele voorbeelden van toepassingsgebieden van de PALFINGER PCC rupskraan: 


Op bouwplaatsen maakt de rupskraan indruk door zijn hoge reikwijdte  en de mogelijkheid om onafhankelijk te positioneren. De flexibele kraangeometrie maakt gecompliceerde hijsklussen mogelijk. 
 

De overstrekbare kraanarm, de geringe voertuigbreedte en het hoge hefvermogen maken de rupskraan een specialist voor gebruik in industriële- en binneninzet.
 
Moeilijk begaanbare wegen? Het toepassingsgebied van de rupskraan begint waar de bereikbaarheid van een gewone autolaadkraan eindigt. 

 

Door de compacte afmetingen van de rupskraan is werken op plaatsen waar beperkte ruimte mogelijk.

Ontdek de nieuwe modellen hier

PCC Rupskranen

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht