PCC Rupskranen

Nieuw op de site

Dé oplossing voor speciale uitdagingen!

De PALFINGER-rupskraan is een alleskunner voor een groot scala aan verschillende toepassingsgebieden. Het bijzondere aan de rupskraan is enerzijds zijn uitzonderlijke offroad-mogelijkheid: het rupsonderstel, de krachtige aandrijving en de hoge bodemvrijheid maken gebruik op moeilijk terrein mogelijk. 

Aan de andere kant maakt de rupskraan indruk met zijn compacte afmetingen en de mogelijkheid tot werken in beperkte ruimtes. Dit vergemakkelijkt werken in stedelijke gebieden of in industriële omgevingen zoals bijvoorbeeld fabriekshallen.

Voorbeelden van toepassingsgebieden van de PALFINGER PCC Rupskraan: 


Op bouwplaatsen maakt de rupskraan indruk door zijn lange bereik en mogelijkheid om onafhankelijk te positioneren. De flexibele kraangeometrie maakt moeilijke hijswerkzaamheden mogelijk. 
 

De overstrekbare kraanarm, geringe voertuigbreedte en het hoge hefvermogen maken de rupskraan een specialist voor gebruik in industriële- en binneinzet.
 
Werkplekken met moeilijk begaanbaar terrein, het toepassingsgebied van de rupskraan begint waar de bereikbaarheid van een reguliere truck eindigt.
 

De compacte afmetingen van de rupskraan maakt werken in beperkte omstandigheden mogelijk. 

Ontdek de nieuwe modellen hier

Naar blogoverzicht
PCC Rupskranen