Open dag Palfinger Nederland & VDA Konstruktie

Grote belangstelling voor open dag

Open dag enorm succes!

Palfinger Nederland en VDA Konstruktie kijken met veel dankbaarheid terug op de open dag van 21 september. Meer dan 1600 bezoekers vonden hun weg naar Zoeterwoude, daarom willen we alle gasten en medewerkers bedanken dat ze deze schitterende en onvergetelijke dag samen met ons hebben gevierd, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! 

Impressie open dag

Voor degene die onze open dag gemist hebben, volgt hier een korte impressie.
Officieel ging de open dag om 11:00 van start, maar de eerste bezoekers arriveerden al om 10:30. De weersvoorspellingen waren bijzonder gunstig, mooier hadden we het ons niet kunnen wensen.

Demonstraties

In totaal waren er 30 voertuigen te zien met een grote verscheidenheid aan opbouwen, het zware segment was bijzonder goed vertegenwoordigd, daarnaast waren er ook Epsilon kranen, haakarmsystemen, meeneemheftrucks en losse producten te zien.

Gedurende de dag hadden bezoekers de gelegenheid om Smart Control uit te proberen; een prototype kraanbesturing van Epsilon. Nadat bezoekers in de Master Drive (zitting) hadden plaatsgenomen konden ze proberen om met de kraan een toren te bouwen van foamkubussen, wanneer het lukte om drie of meer kubussen op elkaar te stapelen ontvingen ze een goodie naar keuze.


Voor het pand stond de PCC 57.002 rupskraan die we speciaal voor deze gelegenheid hadden laten overkomen, de kraanmachinist heeft onder grote belangstelling meerdere keren de mogelijkheden van de kraan laten zien. Zoals bijvoorbeeld zijn unieke eigenschap om de kraanmodule te scheiden van het rupsonderstel, de imposante reikwijdte van bijna 30 m. en het zelfnivellerende afstempelsysteem. 

Eten & Drinken

Op het terrein achter het bedrijfspand was een gezellig plein met Oostenrijkse accenten gecreëerd met steigerhouten meubilair, de drankjes werden geheel in bijpassende stijl geserveerd door de dames van de bediening. Diverse foodstands verzorgden het eten, zo waren er o.a. broodjes hamburger, berner würstels, patat en poffertjes te verkrijgen. 

Vermaak

Voor de kinderen was een springkussen in de vorm van een apres-ski huisje aanwezig en konden bezoekers spijkerslaan of boomzagen; een klein boomstammetje voor kinderen en een grote boomstam voor de volwassenen. Iedereen die deelgenomen had aan het boomzagen mocht de gezaagde plak mee naar huis nemen met daarop de tijd die ze nodig hadden om hem door te zagen.  

Bedankt namens het personeel en directie van Palfinger Nederland en VDA Konstruktie!

Open dag Palfinger Nederland & VDA Konstruktie

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht