ROADSHOW

Ervaar de nieuwe PALFINGER TEC-serie


Ontmoet deĀ PK 1050 TEC

06.06.2023 in Zoeterwoude bij Palfinger Nederland


Maak deel uit van onze exclusieve TEC Roadshow door Europa en ervaar de nieuwe PALFINGER TEC-serie door de PK 1050 TEC premium autolaadkraan met een aantal baanbrekende nieuwe assistentiesystemen te ervaren. Mis de kans niet om dit fenomenale voertuig met de PALFINGER Autolaadkraan PK 1050 TEC uit de eerste hand te ervaren en de voordelen en de innovatieve prestaties van de marktleider in hijsoplossingen te zien.


DE DROOM VAN ELKE BESTUURDER

Introductie van de nieuwe PALFINGER Autolaadkraan PK 1050 TEC, een revolutie in het heavy-duty kraansegment met de meest geavanceerde en baanbrekende PALTRONIC 180 besturingselektronica en de innovatieve regelklep LX-6.

Met een ongekende reikwijdte van 37 meter en een hijscapaciteit van 95 ton is deze kraan niet alleen extreem snel en gevoelig in gebruik, maar beschikt hij ook over SMART CONTROL, MEMORY POSITION en LEVELING ASSISTANT om het werk van de kraanmachinist slimmer en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Met het DUAL POWER SYSTEM CONTINUOUS (DPS-C) wordt de hefkracht continu gemaximaliseerd in elke positie, waardoor het de ideale keuze is voor werken op grote hoogte of horizontaal door garagedeuren. Ervaar vandaag nog de kracht en precisie van de PK 1050 TEC-revolutie.


Scan de QR code of klik op deze link om uw aanmelding te registreren!

Bezoek de Palfinger Road Show

ROADSHOW

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht