Palfinger TMF zomeraanbieding

Gratis Comfort Plus Pakket

WAT BETEKENT COMFORT VOOR U?

Voor ons gaat het erom chauffeurs van de PALFINGER meeneemheftruck een eenvoudigere, minder inspannende en tijdbesparende bediening te bieden met maximale veiligheid en volledige onafhankelijkheid van uw leveringen.


PROFITEER NU VAN ONZE TIJDELIJKE ZOMERACTIE EN ONTVANG HET COMFORT PLUS PAKKET GRATIS BIJ AANSCHAF VAN EEN PALFINGER F3-SERIE MEENEEMHEFTRUCK.

HYDRAULISCHE VORKENVERSTELLING 

Wilt u tijd besparen en comfortabel pallets van verschillende afmetingen kunnen laden zonder af te hoeven stappen? Geen probleem met de hydraulisch verstelbare vorken van PALFINGER. Met deze handige functie behoort het herhaaldelijk handmatig moeten verstellen van de vorken tot het verleden. Met duidelijk zicht op de betreffende pallet kunt u vanaf de comfortabele bestuurdersstoel snel én moeiteloos de optimale vorkafstand instellen.  

OPVOUWBARE COMFORTSTOEL
Onze eenvoudig op te vouwen bestuurdersstoel biedt u het comfort van een droge en vooral schone werkplek. Dankzij de inklapfuncite kunt u de bestuurdersstoel comfortabel kantelen terwijl deze aan het trekkende voeruitg hangt. Er blijft dus geen vocht achter op de ziiting en hij is snel klaar voor gebruik. 

GRONDBEDIENING
De PALFINGER-grondbediening zorgt voor meer veiligheid en een duidelijk verhoogd comfort. Dankzij de twee optimaal gepositioneerde bedieningshendels aan de rechter achterzijde van de meeneemheftruck, kan de chauffeur de meeneemheftruck snel demonteren en monteren.

Bestel vandaag nog een PALFINGER F3-serie promotiemodel meeneemheftruck via uw lokale PALFINGER partner. Deze actie loopt van 26 juni tot 30 september. 

Naar blogoverzicht
Palfinger TMF zomeraanbieding