TEC voor complexe taken

Onze premium range voor complexe en speciale toepassingen.


De toepassingsgebieden voor autolaadkranen worden steeds uitgebreider en vereisen alsmaar meer precisie en finesse. Met onze TEC-range bieden we hoogwaardige kraanmodellen voor complexe en speciale toepassingen.

MEER DAN EEN VISUEEL ASPECT

Wat meteen opvalt aan de TEC-range is het P-profiel, P-profiel is het druppelvormige, polygonaal gevormde uitschuifsysteem en dit is veel meer dan alleen een visueel aspect. P-profiel is een namelijk een innovatie op het gebied van autolaadkranen, het polygonale ontwerp zorgt ervoor dat het gieksysteem lichter én stabieler is dan gieksystemen met conventionele hexagonale profielen, daarbij levert het ook nog eens indrukwekkende prestaties. Door het polygonale ontwerp is het uitschuifsysteem ook nog eens onderhoudsarm en dat vergroot de inzetbaarheid van TEC-range kranen aanzienlijk.VOLLEDIGE HEFVERMOGEN

Het Dual Power System - DPS-Plus voor de TEC 5 modellijn en DPS-C voor de TEC 7 modellijn, zorgen ervoor dat het maximale hefvermogen ook in de fly-jib-modus beschikbaar is voor verbeterde prestaties. Het unieke aan DPS-C is dat deze continu het hefvermogen maximaliseert in iedere positie omdat het systeem exact weet waar de giekpunt zich bevindt dankzij geavanceerde sensoren en elektronica.

OPTIONELE FEATURES

De TEC-range bestaat uit twee verschillende modellijnen, de TEC 5 modellijn heeft de beproefde TEC-constructie voorzien van P-profiel en de meeste opties de je van de TEC-range mag verwachten.

De TEC 7 modellijn biedt meer dan dat; het is onze premium range, standaard voorzien van PALcom P7 besturing en naast het feit dat de TEC 7 modellijn garant staat voor maximaal hefvermogen kan er ook gekozen worden uit de complete lijst van optionele assistentie -en comfortsystemen. 


DE KRAAN ALS WEEGSCHAAL

Een interessante optie in de TEC 7-lijn is WEIGH. De functie WEIGH maakt het mogelijk om lasten snel en eenvoudig ter plaatste te wegen zonder dat daar extra apparatuur voor benodigd is. De kraanmachinist weegt de last direct op de kraan en weet precies hoe hoog of hoe ver deze gehesen kan worden. Door dit kennisvoordeel hoeft de truck nauwelijks verplaatst te worden, wat weer veel tijd scheelt. Bovendien is het mogelijk om gewichten op te tellen en de tien laatste weegbewerkingen te bekijken, inclusief datum en tijd.TEC voor complexe taken

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht