WEIGH promotie

WEIGH gratis op bestaande én nieuwe TEC 7 kranen!

Hoe zwaar is deze last? Een van de vele vragen die kraanmachinisten
vaak gesteld worden tijdens hun werk. Soms stellen mensen deze
vraag uit nieuwsgierigheid, soms is dit zeer belangrijke informatie.

Met PALFINGER heeft u altijd het antwoord!


TIJDELIJK GRATIS! 

PALFINGER staat bekend om innovaties en met WEIGH hebben we opnieuw
een slimme optie om het werk van onze kraanmachinisten te vergemakkelijken.
Tot eind 2020 bieden we de optie WEIGH gratis aan op alle TEC 7 kraanmodellen.
Heeft u al een TEC 7 kraan? Geen probleem! Want voor alle bestaande TEC 7
kranen
 bieden we een gratis software-activeringskit waarmee u uw kraan kunt
upgraden bij een van onze vele servicestations. Helaas zijn er enkele technische
beperkingen van toepassing op aanpassing achteraf. Uiteraard hebben we ook
aan andere kraanmodellen gedacht! 


HOE WERKT WEIGH?

Met de PALcom P7 hoeft u de kraan alleen maar in een neutrale positie bij de last te brengen en nul te stellen. Vervolgens kunt u de last heffen en wordt het gewicht van de last op het display weergegeven. Tijdens de volgende cyclus kunt u een tweede last optillen en de verschillende gewichten optellen of aftrekken.
Het systeem documenteert automatisch de laatste 10 wegingen. U kunt zelfs uitrustingsstukken  zoals b.v. een palletvork, openschalengrijper of stenenklem integreren in de wegingen, WEIGH zelfs te combineren met hijslier. Met WEIGH heeft u altijd antwoord op “Hoe zwaar is deze lading?”.

Hoe werkt het? Met trots beweren we dat de TEC-kranenreeks is ontstaan uit onze beste ideeën. Een van deze ideeën is dat we altijd de exacte positie van de kraanpunt willen weten. Daarom rusten we onze kranen uit met een breed scala aan sensoren waardoor we exact weten in welke hoek het gieksysteem
staat en hoe ver deze is uitgeschoven. Vervolgens berekenen we het gewicht van de last uit de combinatie van de positie van de haak  en de oliedruk in het hydraulisch systeem. 

DRAADLOZE WEEGCEL

Ook voor kraanmodellen die technisch niet de mogelijkheid hebben om WEIGH te installeren hebben wij een uitstekende oplossing. Tijdens deze actieperiode
is onze draadloze weegcel tegen een speciale actieprijs verkrijbaar. De weegcel wordt tussen de lasthaak van de kraan en de last opgehangen, nadat een bluetooth-verbinding tot stand is gebracht, wordt het gewicht direct op de bijbehorende app op uw smartphone weergegeven. Uiteraard is optellen en aftrekken ook mogelijk via de app. Indien u geen smartphone heeft, bieden wij een alternatief. TECHNISCHE BEPERKINGEN

Zoals hierboven al beschreven, zitten er enkele technische beperkingen aan deze actie en we willen volledig transparant zijn: onze weegfunctie is alleen beschikbaar op TEC 7 kranen welke reeds zijn uitgerust met ons lengtemeetsysteem BEM / BEM-PJ (Boom Extension Monitoring) en moeten geleverd zijn na Q1 2018. 
Nieuw bestelde TEC 7 kranen dienen te worden geconfigureerd met BEM / BEM-PJ. Alle andere kraanmodellen kunnen technisch niet worden geüpgraded met WEIGH, daarom bieden we in plaats daarvan de draadloze weegcel  aan tegen een actieprijs.


IN CONTACT KOMEN

Nieuwsgierig geworden? Uitstekend! Selecteer uw lokale verkooppartner in onze Dealer & Service locator en vind uw dichtstbijzijnde contactpersoon. We kijken er naar uit om van u te horen!

WEIGH promotie

Deel deze pagina:


Naar blogoverzicht