Highlight

Highlight

RRC

Radiografische afstandsbediening

PRODUCTKENMERKEN

Radiografische afstandsbedieningen behoren tegenwoordig bijna tot de standaarduitrusting van moderne autolaadkranen. De PALFINGER radiografische afstandsbedieningen zijn naar keuze uitgerust met een tweestanden- of een vierstanden-joystick. Daarmee bieden zij een optimaal bedieningscomfort. Bij kranen met PALTRONIC informeert een LED- resp. LCD of een TFT-kleurendisplay de kraanbestuurder over de verschillende bedrijfsomstandigheden. Voor de kraanmodellen PC 1500 tot PK 4200 staat een eigen pocket-radiobesturing ter beschikking. Voor de SH-modellen wordt de door PALFINGER zelf ontwikkelde PALcom P7 aangeboden.

WERKING

Het paneel van de afstandsbediening (zender) zorgt ervoor dat de met de hendels gegeven bevelen als signalen aan de ontvanger gezonden worden. De ontvanger leidt vervolgens de signalen aan de elektronica verder, die deze door middel van hydraulische ventielelementen omzet in kraanbewegingen.

PALCOM P7

PRODUCTKENMERKEN

De nieuwe PALcom P7 is een door PALFINGER onder eigen regie ontwikkelde radiobesturing. De exclusieve laadkraanradiobesturing onderscheidt zich door een modern ergonomisch design. De handsteunen zijn zo gekozen, dat onvermoeibaar (door)werken mogelijk is. De centraal geplaatste draaiknop „PALdrive“ en een intuïtievemenugeleiding met een groot kleurendisplay maken een eenvoudige en veilige bediening mogelijk. Het "intelligente" laadstation meet de laadtoestand en de omgevingstemperatuur en maakt daardoor een behoedzaam en snel laadproces mogelijk. Bovendien controleert het laadstation zijn eigen werking en die van de batterijen. Het laadstation beschikt bovendien over een refresh functie die voor een volle batterijcapaciteit gedurende de gehele batterijlevensduur zorgt.


Terug naar vorige pagina