Pre-sales

Pre-sales

Een traject dat steeds belangrijker wordt in aanloop naar aanschaf van één van de palfinger producten is het pre-sales traject. Onder pre-sales wordt alles verstaan wat nodig is om tot het optimale product te komen. Hierbij moet u denken aan de volgende kerndisciplines:

Offertestadium & offertetekening

Zodra de vertegenwoordiger samen met u het wensenpakket heeft geformuleerd en daar waar mogelijk heeft geadviseerd, wendt deze zich tot de pre-sales afdeling. Hier wordt het project op juistheid en mogelijkheid nogmaals gecontroleerd en vervolgens wordt in samenspraak met de vertegenwoordiger en u als klant een kloppende offerte samengesteld, ondersteund met een offertetekening, om het geheel duidelijk en inzichtelijk te maken.

Aslast & stabiliteitberekening

In deze fase wordt ook een aslast en stabiliteitsberekening gemaakt om te kijken of de gewenste combinatie leidt tot het gewenste laadvermogen en ook of de combinatie stabiel is.

Engineering van de componenten

Zodra een project goedgekeurd wordt door u als klant, wordt aangevangen met het in detail uitwerken van de eisen in tekeningen en worden keuringstarjecten en eventuele berekeningstrajecten ingezet. Tevens wordt de productie gepland.


Terug naar overzicht