Training & Opleiding

Training & Opleiding

Interne organisatie

Om kwaliteit te hebben en te handhaven is goede opleiding & training een must. In dit kader is Palfinger Nederland altijd bezig zijn eigen interne organisatie te scholen en op te leiden. Dit gebeurt zowel door middel van interne als externe cursussen. Tevens wordt voor elke medewerker een lange termijn opleidingsplan opgesteld met daarin nog te volgen studies om persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen.

Goed getrainde vertegenwoordiger

Het proces voor aanschaf van een van de Palfinger producten begint met een bezoek van de vertegenwoordiger. Om een goed traject te kunnen volgen moet deze beschikken over juiste kennis om u als klant het juiste te adviseren. Met dit gegeven in het achterhoofd worden onze vertegenwoordigers constant geschoold en op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Dit garandeert het juiste advies.

Dealer organisatie

Het spreekt voor zich dat ook de technische capaciteit en kwaliteit van onze dealerorganisatie constant gemonitord en bijgestuurd wordt. Om dit te bewerkstelligen worden onze dealers continu bijgeschoold. Regelmatig worden cursussen gegeven op het gebied van techniek (product gerelateerd en algemeen) en keuringen. Deze cursussen worden zowel in Nederland gegeven als wel in het Service- en democenter in de hoofdvestiging van Palfinger AG te Salzburg.

Tot slot worden meerdere keren per jaar peilingen gedaan om te kijken hoe onze dealers presteren en waar de verbeterpunten liggen. Aan de hand hiervan worden de aanwezige cursusprogramma's zo nodig bijgesteld.

Klanten & eindgebruikers

Ook u als klant of eindgebruiker blijft in dit kader niet buiten beeld. het gebeurt meerdere malen per jaar dat er aanvragen komen om ook personeel van grotere "fleet-customers" of in de overheidssfeer in cursussen te voorzien. In dit geval beschikt Palfinger Nederland over eigen personeel ten behoeve van opleiding op locatie of te Zoeterwoude. In deze gevallen verzoeken wij ook vaak om externe sprekers van Palfinger AG uit Oostenrijk of geaccrediteerde keuringsinstanties uit te nodigen. Vanzelfsprekend is naslagwerk beschikbaar.


Terug naar overzicht